Color Braids kitke so čudovit način, da izrazite svojo kreativnost in spremenite svoj videz. Da bi te kitke dolgo časa ostale lepe in ohranile svojo kakovost, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego in vzdrževanje. V tem članku bomo delili nekaj ključnih nasvetov, kako pravilno skrbeti za kanekalon kitke in podaljšati njihovo življenjsko dobo.

  1. Začetno ravnanje: Preden začnete nositi Color Braids kitke, je priporočljivo, da jih pripravite za uporabo. Razčesite jih z nežnim glavnikom ali ščetko z redkimi zobčki, da odstranite morebitne vozle. To bo olajšalo namestitev kitk in preprečilo trganje ali poškodbe med postopkom.
  2. Pravilno pranje: Redno pranje je ključno za ohranjanje svežine in higiene Color Braids kitk. Priporočljivo je uporabljati blag šampon, ki je namenjen sintetičnim lasem. Nanesite majhno količino šampona na mokre kitke in nežno masirajte lasišče. Izogibajte se grobemu drgnjenju ali preveč napetim gibom, saj lahko to poškoduje vlakna kanekalona. Temeljito izperite s toplo vodo in pazite, da ne puščate ostankov šampona v laseh. Po pranju lahko uporabite tudi balzam, da ohranite mehkobo in gladkost kitk.
  3. Sušenje: Po pranju je pomembno, da kanekalon kitke ustrezno posušite. Priporočljivo je, da lase posušite naravno s pomočjo zraka ali uporabite hladen način sušilca za lase. Izogibajte se uporabi vročega zraka, saj to lahko poškoduje vlakna kanekalona in povzroči njihovo deformacijo ali taljenje. Nežno popravite in razčesite kitke med sušenjem, da preprečite zapletanje in vozlanje.
  4. Styling: Kanekalon kitke so prilagodljive in omogočajo različne stile. Vendar pa se izogibajte uporabi vročih orodij za oblikovanje, kot so likalniki za lase, kodralniki ali vroče klešče. Kanekalon ni odporen na visoke temperature, zato lahko to povzroči trajno poškodbo ali taljenje vlaken.
  5.  Nočna rutina: Pred spanjem je priporočljivo, da si pripravite kitke za nočni počitek. Nežno jih prepletite v pletenico ali pa jih ovijte v svileno ali satenasto rutko ali kapico za spanje. To bo preprečilo zapletanje in vozljanje las ter ohranilo njihovo svežino in obliko.
  6.  Nežno ravnanje: Med nošenjem kanekalon kitk je pomembno, da jih nežno ravnamo. Izogibajte se močnemu potegu ali vlečenju las, saj to lahko povzroči trganje ali izpadanje. Prav tako pazite, da se ne zapletajo z oblačili, nakitom ali drugimi predmeti, ki bi lahko povzročili poškodbe.

S pravilno nego in vzdrževanjem lahko kanekalon kitke ohranijo svojo lepoto, svežino in kakovost dlje časa. Upoštevajte zgoraj navedene nasvete, da bodo vaše kanekalon kitke ostale čudovite in vam omogočile uživanje v raznolikosti pričesk. Ne pozabite tudi na redno higieno in skrb za svoje naravne lase.

Preveri celotno ponudbo Color Braids kanekalon lasnih podaljškov za vpletanje kitk.