Kitke po celi glavi pri kateri se lasje prepletajo v tanke, tesno pritrjene kitke, ki potekajo od lasišča do konice las, so vse bolj priljubljene pri ženskah po vsem svetu. Ta pričeska je pravi umetniški izraz, ki omogoča ustvarjanje edinstvenega videza. V kombinaciji s prefinjenimi in barvitimi sintetičnimi lasnimi podaljški, kot so Color Braids lahko ustvarite čudovite tradicionalne afriške kitke.

Kitke po celi glavi so pričeska, pri kateri se lasje pletejo v tesne, tanke kitke od korenin do konice. Namesto da bi lasje ostali razrahljani, se jih običajno združi v več linij, kar ustvarja izrazito teksturo in vzorec. Ta slog las je priljubljen zaradi svoje vsestranskosti in možnosti za izražanje kreativnosti. Color Braids so tudi odlična izbira za tiste, ki želijo eksperimentirati z barvami, vendar se ne želijo zavezati trajni barvi ali beljenju las.

Afriške kitke so tradicionalen slog, ki izvira iz afriške kulture. Ta pričeska je prepoznavna po svojih tesnih in kompleksnih vzorcih, ki izžarevajo elegance in izražajo zgodovino in pripadnost. Danes se afriške kitke pogosto kombinirajo s sodobnimi trendi, kot so dodatki za lase, barve ali različni vzorci, kar ustvarja edinstveno mešanico tradicije in sodobnosti.

Kako ustvariti kitke po celi glavi?

  • Pripravite lase: Preden začnete spletati kitke, poskrbite, da so lasje dobro oprani in razčesani. Dodajte tudi vlažilno kremo ali gel za lažje oblikovanje.
  • Ločevanje las: Ločite majhne pramene las in jih razdelite v enake dele. Uporabite kvačkanje ali svoje prste, da naredite tesne in enakomerne kitke.
  • Pletenje kitk: Začnite pletenje kitk od korenin proti koncu las. Uporabite eno od tehnik pletenja, kot so francosko pletenje, in nadaljujte spletanje vse do konca las.
  • Vzdrževanje: Po končanem spletenju je pomembno, da redno vzdržujete svoje kitke. Vsakodnevno vlaženje las in umivanje lasišča je ključnega pomena za ohranjanje zdravih in svežih kitk.

Kitke po celi glavi, vključno z barvitimi Color Braids in tradicionalnimi afriškimi kitkami, so odličen način za izražanje svoje osebnosti in stila. Ta pričeska vam omogoča, da ustvarite edinstven videz, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Ne glede na to, ali iščete sodobno in trendovsko pričesko ali pa želite izraziti spoštovanje do tradicije, so kitke po celi glavi odlična izbira za vse ljubitelje pričesk. Bodite drzni in si privoščite to prefinjeno in elegantno pričesko, ki bo osvežila vaš videz.

Cene kitk po celi glavi so zelo različne in so pogojene od tega, ali si kitke izdelate v frizerskem salonu, ali pa le-te izdelate kar doma. S Color Braids lasnimi podaljški lahko kitke ustvarite kar sami.

Preveri celotno ponudbo Color Braids kanekalon lasnih podaljškov za vpletanje kitk.