Prihodnost frizur prinaša številne zanimive trende, ki bodo prevladovali v letu 2023. Med najbolj vznemirljivimi novostmi je vzpon kitk, ki so že osvojile svetovne modne piste in so kot nalašč za poletno sezono. Spoznajte in se navdihnite z novimi idejami, ki bodo osvežile vaš videz.

Kitke – poletje 2023

Kitke so se vrnile s polno močjo in postale ena najbolj priljubljenih frizur leta 2023. Prinašajo igrivost, mladostnost in brezčasen šarm, zaradi česar so idealne za vse priložnosti, od casual do elegantnih dogodkov. Kitke so vsestranske in se prilagajajo različnim dolžinam las ter oblikam obraza, kar pomeni, da jih lahko nosijo tako dolgolaske kot tudi tiste z nekoliko krajšimi lasmi. Prav tako so primerne za vse teksture las, od naravnih kodrov do gladkih in ravnih.

V trendu so tako klasične kitke kot tudi nekoliko bolj drzne in ustvarjalne različice. Cornrow braids kitke so elegantna izbira za posebne priložnosti, medtem ko so razmršene in ohlapne kitke kot nalašč za sproščen poletni videz. Prav tako so priljubljene vrste kitk, ki vključujejo dodatne elemente, kot so pletenice, trakovi ali okraski, ki dodajo dodatno dimenzijo in edinstvenost frizuri.

Poletje prinaša vroče temperature in željo po svežini, kar se odraža tudi v trendih frizur za leto 2023. Ena izmed najbolj vpadljivih novosti so kratke pričeske, ki so osvežujoče, praktične in vsestranske. Krajši lasje so v modi in prinašajo lahkotnost ter brezskrbnost. Bodi naj gre za kratko bob pričesko ali pa drzno postrižene pixie pričeske, krajši lasje so popolni za poletno sezono.

Poleg tega so tudi svetli in živahni odtenki las priljubljeni v letu 2023. Poletje je čas za drzne barve, kot so svetle blond, platinasto blond, živahni rdeči odtenki ali pa celo drzni pastelni odtenki. Svetle barve prinašajo svežino in igro svetlobe ter so odlična izbira za poletno razpoloženje.

Preveri celotno ponudbo Color Braids kanekalon lasnih podaljškov za vpletanje kitk.